Nieuws

175-jarig bestaan G. Bijdendijk B.V.

Op 14 september 2018 vierde G. Bijdendijk B.V. haar 175-jarig bestaan. We pakten flink uit met relaties en gasten van over de hele wereld.

Na een hartelijk ontvangst van de ruim 200 (internationale) genodigden, op ons kantoor in Nunspeet, vertrokken we naar Harderwijk waar een bottervloot op ons lag te wachten. Maar liefst zeventien botters uit Harderwijk, Elburg, Vollenhoven en Spakenburg lagen op ons te wachten voor een nostalgische zeiltocht over het Wolderwijd. Onder goede weersomstandigheden voeren we naar een van de eilandjes in het Randmeer waar een heerlijke en uitgebreide lunch op ons stond te wachten.

Na een wedstrijd om een eiland met de botters was het tijd om terug te gaan naar de bussen om ons klaar te maken voor het feest met ‘walking dinner’ achter de molen in Hulshorst.

Een geslaagde avond volgde waar familie, vrienden en zakenrelaties elkaar ontmoetten onder genot van een hapje en een drankje. De zandtovenaar gaf een waardevolle bijdrage aan deze avond met het in kaart brengen van Bijdendijk tot waar het nu voor staat: uw specialist in koffiebonen.

+31 (0) 341 370371
Mail ons