Bijdendijk
COFFEE FROM PAPUA NEW GUINEA

PAPUA NEW GUINEA COFFEE

Continent: Asia
Altitude: 1000-2000 M.A.S.L.
Grade: A, AX, PSC-AX, Y1
Screen size: Different Screens
Varieties: Bourbon, Typica, Arusha
Processing Methods: Crops
Harvest Period: Between April-September
Total production: (expressed in 60kg bags) About 1,100,000
De koffieproductie in Papua New Guinea bestaat voornamelijk uit kleinschalige boerderijen op afgelegen plaatsen in de ‘highlands’. De koffie wordt door de boeren naar een verzamelpunt gebracht, waar het vaak per vliegtuig wordt opgepikt om de koffie gereed te maken voor export.
Bijdendijk kan u de volgende koffies aanbevelen:
- Papua New Guinea Y1
Deze koffie kenmerkt zich door een fruitige cup met tonen van mango, vanille, toffee met een volle body heldere zuurgraad.
WHAT COFFEE ARE YOU LOOKING FOR?

Feel free to reach out to us if you want to talk coffee! There is always someone within our team ready to help you
