Bijdendijk
KOFFIE UIT PAPOEA NIEUW-GUINEA
PAPOEA NIEUW-GUINEA KOFFIE
Continent: Azië
Hoogte: 1000-2000 MASL
Kwaliteit: A, AX, PSC-AX, Y1
Schermgrootte: verschillende schermen
Soorten: Bourbon, Typica, Arusha
Verwerkingsmethoden: Gewassen
Oogstperiode: tussen april-september
Totale productie: (uitgedrukt in zakken van 60 kg) Ongeveer 1.100.000
De koffieproductie in het belangrijkste uit kleinschalige boerderijen op afgelegen plaatsen in de ‘highlands’. De koffie door de naar een wordt gebracht, waar het vaak per vliegtuig wordt opgepikt om de koffie gereed te maken voor export.
Bijdendijk kan u de volgende koffies aanbevelen:
- Papoea-Nieuw-Guinea Y1
Deze koffie zich vormt door een fruitige cup met tonen van mango, vanille, toffee met een volle body heldere zuurgraad.
WELKE KOFFIE ZOEKT U?
Neem gerust contact met ons op als je koffie wilt praten! Er staat altijd iemand binnen ons team klaar om je te helpen