Bijdendijk

ONS VERHAAL

Bijdendijk, het familiebedrijf dat goede koffie verbindt met fijne mensen!

Passie & liefde voor de beste groene koffie!

De geschiedenis van Bijdendijk gaat terug tot 1843 toen de familie Bijdendijk begon met de handel in groene koffie en thee. Sinds 1970 is Bijdendijk geen eigendom meer van de familie Bijdendijk maar werd Bijdendijk een bekende naam in de koffie-industrie, daarom is Bijdendijk als onze bedrijfsnaam behouden gebleven.

Bijdendijk bouwde sterke relaties op met leveranciers en klanten. Bijdendijk voegt waarde toe door onze kennis van koffie aan te bieden aan onze klanten, door nauwkeurige uitvoering van contracten en het leveren van maatwerkoplossingen voor onze klanten.

ONS GROOTSTE VERHAAL

Bijdendijk heeft een lange geschiedenis die begon in 1843. De familie Bijdendijk richtte een bedrijf op dat zich specialiseerde in zowel koffie als thee. In de jaren 70 hebben we ervoor gekozen om ons te specialiseren in waar we goed in zijn!

1843

Bijdendijk opgericht door de familie Bijdendijk, toen ze begonnen met de handel in koffie en thee.

1985

De handel wordt overgenomen door de heer Mertens. Er werd toen ook besloten om zich te specialiseren in koffie en niet meer in thee.

1985

De handel wordt overgenomen door de heer Mertens. Er werd toen ook besloten om zich te specialiseren in koffie en niet meer in thee.

2001

Bijdendijk wordt overgenomen door Henri Bouw.

2016

Bijdendijk is verhuisd naar het huidige pand in Nunspeet.

2016

Bijdendijk is verhuisd naar het huidige pand in Nunspeet.

Bijdendijk-jublieum

2018

Bijdendijk vierde groots haar 175-jarig jubileum.

GEWELDIGE SERVICE & PERSOONLIJK AANDACHT!

We willen ervoor zorgen dat de naam Bijdendijk ook de komende decennia een rol blijft spelen in de koffie-industrie.

Met een klein maar hecht team op kantoor bedienen wij dagelijks onze leveranciers en klanten wereldwijd. Service staat bij ons hoog in het vaandel. Daarnaast geven we graag persoonlijke aandacht aan onze klanten. Wij bieden veel klanten maatwerk; uw wens is onze koffiezorg!

Goede service

Makkelijk te bestellen

Beste koffiebonen

Snelle bezorging

Beste prijzen

Best beoordeelde bedrijf

Bijdendijk - Groepsfoto v2

KOFFIE KOPEN