Bijdendijk

Bijdendijk Koffie

Bijdendijk-opslag

DE BESTE ONGEBRANDE KOFFIE!

Bijdendijk importeert koffie vanuit verschillende landen en verscheept dit naar de Europese havens zoals Antwerpen en Rotterdam.
De koffie wordt opgeslagen in magazijnen in Antwerpen en Middelburg. Bijdendijk levert koffie aan klanten binnen en buiten europa. Kortom, Bijdendijk koffie is wereldwijd verkrijgbaar.

Het grootste deel van onze koffie wordt opgeslagen in een magazijn in Middelburg. Vanuit dit magazijn leveren wij de koffie aan onze klanten. Wij leveren volle trucks, mix trucks maar bieden ook de mogelijkheid om een pallet met verschillende koffies of slechts één zak koffie te bestellen. Vanuit ons magazijn exporteren we de containers met gemengde koffie naar klanten binnen of buiten Europa. Het team van Bijdendijk is zeer flexibel en staat open voor al jouw vragen.

HOE WIJ WERKEN

DE BIJDENDIJK SMAAKSENSATIE!

Koffie heeft, net als wijn, een grote verscheidenheid aan soorten en smaken. Smaak is persoonlijk en moeilijk in woorden en beschrijvingen te omvatten. We hebben echter een duidelijke voorkeur voor bepaalde koffiesoorten.

Bijdendijk-koffieveld

KOFFIE PRODUCERENDE LANDEN

Koffie wordt wereldwijd geproduceerd. De oorsprong van de koffie is net zo gevarieerd als de smaak. Elke boon reist de wereld rond voordat hij in jouw kopje koffie belandt. 

Hieronder vindt je de top 5 van koffieproducerende landen: