Bijdendijk

Cupping & Testen

Cuppen & Testen van onze koffie: Essentieel voor Bijdendijk!

Om er 100% zeker van te zijn dat we koffie van hoge kwaliteit leveren, evalueert ons team alle koffies die we verkopen. Elk monster wordt gecupt en getest volgens internationale normen. Pas als het voldoet aan onze vereisten, leveren we de koffie aan onze klanten.

Bijdendijk-proeverij

01

Samples registreren

Elk monster dat we ontvangen, wordt geregistreerd en krijgt een uniek Bijdendijk ID-nummer. Na registratie controleren we het aspect van de koffie en bekijken we of er gebreken zijn.

02

De samples branden

Na registratie worden de samples door ons kwaliteitsteam geroosterd op onze Probat monsterbrander. Na het branden wordt het uiterlijk van de koffie opnieuw bekeken.

03

Cuppen van de koffie

Nadat de koffiebonen zijn gemalen en geserveerd, wordt de koffie geproefd door het Bijdendijk testpanel en wordt de smaak onder woorden gebracht.

04

Resultaten evalueren

Na het cuppen van de koffie worden de resultaten geregistreerd en de samples goedgekeurd. . De samples worden opgeslagen of verzonden naar onze klanten.

WELKE KOFFIE ZOEK JIJ?

Neem gerust contact met ons op als je over koffie wilt praten! Er staat altijd iemand binnen ons team klaar om je te helpen

Telefoonnummer

+31 (0) 341 370371

E-mail

info@bijdendijk.nl

Adres kantoor

G. Bijdendijk BV Laan 57 8071 JH Nunspeet