UW PARTNER IN ONGEBRANDE KOFFIE SINDS 1843

Bijdendijk-Certificeringen

Adres kantoor

Bijdendijk BV
Laan 57
8071 JH Nunspeet

BIJDENDIJK KOFFIE IMPORT & EXPORT

Bijdendijk handelt in ongebrande koffiebonen. Dat doen wij al sinds 1843 (!). Toen startte de succesvolle handel in koffie en thee. Sinds 1970 zijn wij niet meer in handen van de familie Bijdendijk. Vanwege de goede naamsbekendheid hebben wij besloten om de naam “Bijdendijk” als handelsnaam te behouden. Vanaf dit moment is de focus verlegd naar de import en export van koffie.

Ons team hecht veel waarde aan een goede relatie. Of je nou leverancier of klant bent, bij ons staat jouw tevredenheid centraal. Dat bewijzen wij onder andere door ons aan onze afspraken te houden. Dankzij ons brede netwerk én kennis van kwaliteit van koffie, zijn wij in staat om jou als klant maatwerk te leveren.

BREED ASSORTIMENT KOFFIEBONEN

Bijdendijk is een sterke speler in de koffiehandel. Deze positie hebben wij verkegen dankzij onze uitstekende reputatie bij zowel klanten als leveranciers. Eén van de redenen hiervoor is dat wij alle koffies testen en controleren op geur, kleur én smaak.

Ons veelzijdige assortiment bevat Brazilië, Colombia, Guatemala, Honduras, Ethiopië, India, Kenia, Peru en Vietnam. Ook hebben wij een ruim assortiment gecertificeerde koffies (UTZ, RFA, Fairtrade en Biologisch). Ons uitgebreide assortiment vind je op onze pagina “Koffie Oorsprong”.

BIJDENDIJK KOFFIE ORIGINS

ONTVANG HET LAATSTE KOFFIE NIEUWS

Blijf op de hoogte door je aan te melden op onze nieuwsbrief

INSTAGRAM FEED