Bijdendijk

Beurzen en beurzen waar Bijdendijk komend jaar aanwezig is

bijdendijk

Beurzen en beurzen waar Bijdendijk komend jaar aanwezig is

Bij Bijdendijk vinden we het belangrijk om verbonden te zijn met onze klanten, collega’s, distributeurs en koffieplantages. Om die reden zijn wij regelmatig op pad. Of het nu gaat om een bezoek aan een van onze klanten om meer informatie te geven over onze koffie of om in nauw contact te staan met onze plantages. We denken mee en werken samen om tot de beste oplossingen te komen. Daarom zijn wij de komende tijd ook te vinden op een aantal beurzen en evenementen.

World of Coffee (Milaan, Italië)

23 juni – 25 juni

Het eerste evenement waar Bijdendijk aanwezig zal zijn, is de World of Coffee. Dit evenement wordt dit jaar georganiseerd in het geboorteland van espresso, Italië. In het Milano Convention Centre vindt u ons, samen met vele andere bedrijven in de koffie-industrie. Vanuit onze eigen stand presenteren wij onze beste koffiebonen om te proeven.

Tijdens dit evenement is er veel te beleven. Van lezingen en workshops tot de mogelijkheid om deel te nemen aan een coffee cupping sessie. Elke koffieliefhebber wordt ontzorgd tijdens dit evenement. Daarnaast gaat 100% van de inkomsten van bezoekers naar de Oekraïense koffie-industrie, die zwaar is beschadigd door de oorlog.

Wil je meer weten over World of Coffee, tickets kopen voor het evenement of ben je op zoek naar meer praktische informatie? Kijk op de website van World of Coffee.

Handtekening-worldofmilan
bijdendijk-trieste-espresso-expo

TriesteEspresso Expo (Triëst, Italië)

27 oktober – 29 oktober

Dit jaar zijn we ook aanwezig in de koffiestad van Italië, Triëst. Deze stad wordt al eeuwenlang in verband gebracht met koffie. Hier worden jaarlijks meer dan 2,5 miljoen zakken koffiebonen verwerkt, speciaal voor de Italiaanse industrie. Daarnaast heeft de stad sinds 1933 een eigen koffiebedrijf, dat over de hele wereld bekend is: Illy. Sinds 1999 is er zelfs een echte koffie-universiteit op het hoofdkantoor van Illy.

Het evenement in Triëst staat bekend om de kwaliteit van de stands en de manier waarop het evenement wordt georganiseerd. Naast de beste namen in koffiebonen, vind je op het evenement ook de laatste technologische ontwikkelingen. Van koffiemachines tot koffiemolens en koffiebranders. Alles is te vinden op deze beurs.

Meer weten over TriestEspresso Expo, op zoek naar tickets of meer praktische informatie? Kijk dan eens op de website van TriestEspresso Expo.

Tuttofood 2023 (Milaan, Italië)

8 mei 2023 – 11 mei 2023

Naast koffiebeurzen zijn wij ook actief op andere soorten beurzen. Zo staan we in mei 2023 ook op Tuttofood in Milaan. Deze grote vakbeurs wordt georganiseerd voor en door de gehele voedingsindustrie. Het is dan ook een van de populairste festivals voor iedereen die van eten en drinken houdt.

Tijdens het evenement kan het publiek rondlopen op verschillende stands en verschillende sectoren. Van diepvriesproducten tot pasta en zeevruchten, van zuivelproducten tot koffie en wijn. Op deze beurs vindt u alle onderdelen van de voedingsindustrie. Lekker eten en slenteren langs de leuke stands? Het kan allemaal bij Tuttofood in Milaan.

Meer weten over Tuttofood 2023? Ben je al op zoek naar tickets of wil je praktische informatie? Neem een kijkje op de website van Tuttofood en laat je inspireren