Bijdendijk

KOFFIE UIT CONGO

KONGO KOFFIE

Continent: Afrika
Hoogte: 800-1700M.ASL
Beoordeling: Kivu 3, Kivu 4, HTM / NM
Soorten: Canephore, Bourbon, Jackson, Catura, Typica
Verwerkingsmethoden: ongewassen en gewassen
Oogstperiode: tussen februari – mei en mei – september
Totale productie: (uitgedrukt in zakken van 60 kg) Ongeveer 570.000, waarvan 25% arabica en 75% robusta

Bijdendijk kan u de volgende koffies aanraden:
• Congo Kivu 3
• Congo Kivu 4
• Congo HTM/NM (Hors Type Marchand Natural Moyen)

Deze koffies kenmerken zich door een zoete thee-achtige smaak, met tonen van honing en chocolade met een mooie volle ronde body en hoge zuurgraad. De robusta kenmerkt zich ook door nootachtige, chocolade tonen met een ronde volle body.

WELKE KOFFIE ZOEKT U?

Neem gerust contact met ons op als je koffie wilt praten! Er staat altijd iemand binnen ons team klaar om je te helpen

KOFFIE KOPEN