Bijdendijk
KOFFIE UIT DOMINICAANSE REPUBLIEK
DOMINICAANSE REPUBLIEK KOFFIE
Continent: Midden-Amerika
Hoogte: 1000-1200 MASL
Graad: 1 Barahona AA
Schermgrootte: Scherm 16+
Soorten: Caturra, Typica, Catimor
Verwerkingsmethoden: Gewassen
Oogstperiode: tussen september – mei
Totale productie: (uitgedrukt in zakken van 60 kg) Ongeveer 30.000
Koffie uit de Dominicaanse Republiek is een verborgen schat. De koffie wordt geproduceerd in de bergen van de regio Jarabacao en is van hoge kwaliteit. Deze koffie stelt nooit teleur!
Bijdendijk kan u de volgende koffies aanraden:
• Dominicaanse Republiek Barahona AA
Deze koffies worden gekenmerkt door zoete, karamel- en chocoladeachtige tonen met een zachte romige body met een gemiddelde zuurgraad.
WELKE KOFFIE ZOEKT U?
Neem gerust contact met ons op als je koffie wilt praten! Er staat altijd iemand binnen ons team klaar om je te helpen