Bijdendijk
KOFFIE VAN EL SALVADOR
EL SALVADOR KOFFIE
Continent: Midden-Amerika
Hoogte: 1200-1600 MASL
Beoordeling: High Grown (HG) en Stricly High Grown (SHG)
Schermgrootte: voornamelijk scherm 15-16
Rassen: Bourbon, Caturra, Catuai, Pacamara.
Verwerkingsmethoden: Gewassen
Oogstperiode: tussen december – mei
Totale productie: (uitgedrukt in zakken van 60 kg) Ongeveer 2.800.000
De koffie uit Salvador wordt in verschillende regio’s geproduceerd. Deze omvatten La Paz, San Vincente, La Libertad, Sonsonata, La Union, San Miguel en Usulutan.
Bijdendijk kan u de volgende koffies aanraden:
• El Salvador SHG
Deze koffies kenmerken zich door een citrus en fruitig zacht en helder smaakprofiel met een ronde zachte body en heldere frisse zuren.
WELKE KOFFIE ZOEKT U?
Neem gerust contact met ons op als je koffie wilt praten! Er staat altijd iemand binnen ons team klaar om je te helpen