Bijdendijk
KOFFIE UIT NICARAGUA
NICARAGUA KOFFIE
Continent: Midden-Amerika
Hoogte: 1100-1700 MASL
Beoordeling: Strikt High Grown (SHG)
Schermgrootte: Scherm 15-16
Soorten: Caturra, Catuai, Marsella
Verwerkingsmethoden: Gewassen
Oogstperiode: tussen november – januari
Totale productie: (uitgedrukt in zakken van 60 kg) Ongeveer 2.300.000
wordt de meest in Nicaragua geproduceerd in de koffie regio Nuevo Segovia, Mateüs, Jinotega.
Bijdendijk kan u de volgende koffies aanbevelen:
- Nicaragua SHG
Deze koffie zich vormt door een clean cup met noten zoals cacao, walnoot en fruit, een volle body met lage zoetheid en een milde zuurgraad.
WELKE KOFFIE ZOEKT U?
Neem gerust contact met ons op als je koffie wilt praten! Er staat altijd iemand binnen ons team klaar om je te helpen